Friday, January 29, 2010

End of 2009


Lame dah aku x blogging ever since lepas kenduri rezdrake aku admited kat Pantai Mutiara Penang due to Food Poisioning. Back to the office end of year of cuzz sebok dengan budget laa board paper laa tuu laa nih laa sampai x dan aku nak blog haha. Enuff of this just enjoy the picas!


Jenjalan @ Tanjung


Mengulor ke Batu Keras @ Batu Feringhi and mengushar pesta pulau pinang dari hotel


Mengushar orang beratur layan nasi kandar beratoq. Masa beratoq muka resah bila dapat muka girang gembira hahah.. meh laa try!


haa kat tempat nih laa aku kena food poisoning! Ikan yang bakar yang aku order nih dah rasa lain macam nasib baik bini aku xde ape2 yang kena aku ngan anak aku jerk.Dengar citer ramai dah kena keracunan lepas makan kat sini.

Check This out..

There was an error in this gadget