Friday, August 05, 2011

Pwincess Mai Dzarin Syazalia's 1st Syomelicious Marbeles Buvday



An old posting heheh been bz lately.. dok bukak je bende nih tapi tak dan nak type pon. By the way alhamdulillah Mai Dzarin Syazalia truns 1 last week which falls on 30th July 2011. So cam biase laa papa and mama dia sebok dok prepare buvday for our little syomelicious pwincess nih.. kena plak gaji dah masuk pehh omak dia apo laie macam2 nak beli hahaha.. maklum laa anak pompuan heeh tapi yang digosok card papa dia gak.. x kesah laa untuk anak kan? erk aiyark hujun blan no duit raya laa close house hahahahar.. :P


Cam biase kek renbow.. takkan abang jer dapat adik pon nak gak baru laa adil

Nih ekceli jv skali ngan besday opah and mak u Ein, so Ein laa wakil heheh..

Oh ye abang dia si Payez pon alhamdulillah turns 4 last 2 months hehe sambut buvday dia kat skool dia hehe makan cake ngan kawan2 skolah dia hahah.. hmm this time around abang dia pon joins skali walaupon dia tau adik dia punya majlis dia pon nak gak hahah budak2 laa katakan yang penting alhamdulillah mereka sume dah membesar hehe.. anyway enjoy ler the picas.

Besday Gals :)

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget