Sunday, October 04, 2009

Back @ Work: Edisi Lepas Raya & Buvday

Back from raya holidays after a week haha lame tuh aku cuti tahun nih.. tuh pun banyak lagi cuti nih pun dah nak end of the year haha. Masuk je opis dem bz.. meeting memanjang.. wat tuh laa nih laa.. but mood raya tetap ada gak.. ade gak lari sana sini open house hahah save siket budget lunch. Before that alhamdulillah aku dah menjangkau late 20's hahah well masih 20'an dan bujang(3) lagi hahah.. for my buvday aku tahun nih aku beli mtb sebijik.. Ini pun hasil usaha racun dan dorongan dari ijan@rezdrake yang berbasikal ke tempat kerja. Aku pon dah lama x layan basikal. Last skali masa aku darjah 6 hhaha.. aku nih boleh dikategori sebagai tikus membaiki labu.. bukak boleh pasang har har har.. last2 tinggal satu skrew hahah.. Tapi bila dah keja nih ade duit sendiri arr bile beli sesuatu benda hah nak bukak pon sayang.. hahah diy tetap diy memang aku akan mod menjadi lebih unik dan aku akan lebih berpuas hati heheh. Mana leh tahan tengok beskal stendet jek. Accessories yang aku tambah: tempat letak air, helmet, pump (beli kat carefour subang), lampu depan & belakang (get it @ jalan pasar baru 12 jengget jerk) and speedo meter cateye (nih beli kat sec 13 belakang tesco besor) hehe branded with a reasonable price. Hahah kepade bos aku.. asset nih will be listed in my next asset dec hahah..

Kalo berminat leh layari http://www.engwah.net/ heh aku beli kat sini ler.

Besides that aku pon treat myself a nice lunch for my birthday hahah at lease something different gak aku buat.. Slalu makan kat luar jerk hahar. This time i've made myself a Lamb Chop. Lame aku x mengketedarah bebiri nih.. sekali terliur laks.. so gi giant beli ape patut balik aku masak for me and my wife. Ntah cam ner aritu aku masak sedap kut the next day wife aku pon nak that dishes lagi hahar. Maybe aku masak dengan penuh kasih sayang kut heheh.


4 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

pergh masak lamb chop tuu.. kalau makanan ni.. 2,3 kali makan pun aku tak jemu haha

Ajonz said...

memang x jemu.. tapi dah kena darah tinggi compem jemu makan obat hahah hai obat hai obat mari beli obat

lynne said...

buat pon sebab special occasion tau..kalau pening kepala hantar je pi sdmc..he he

Ajonz said...

haha baiklah makan pon skali skaler

Check This out..

There was an error in this gadget