Monday, October 05, 2009

TAG by Rezdrake

Melunaskan Hutang 'TAG' si Rezdrake

1. Sila ambil gambar beg yg anda bwk gi kerja :)

Ini beg yang aku bawak ke opis

2. Kemudian sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda.


Basically dalam beg nih ade macam gadget:

1. Camera DSLR D80 aku with kit lense and 18-135mm lense
2. DSLR Accessories; battery charger, usb cable, SD card, brush, kain, and nikon manual book.
3. Laptop opis. Nih bile perlu je aku bawak balik kalo idak wat berat beg jer hahh.
4. Nokia Usb data cable utk nokia 6220 aku.
5. HTC USB data cable/charger untuk HTC Touch 3G aku.
6. RJ45 cable err kalo x salah aku 3 meter kut heheh untuk Laptop aku.
7. External HDD aku err 80 Gig jerk
8. Thumbdrive aku 8 Gig and 1 Gig
9. Cutter untuk potong cable
10. Koyok hahah mana tau kot sakit2 or lenguh2 urat badan haha.

3. Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu

Beg nih free err pasal pak aku beli ekon york err dapat 2 bijik adik aku sebat satu aku pon sebat satu. Dah namenyer rezeki patutnyer dapat satu jek hahah. Since beg nih banyak comparment so aku guna beg nih untuk letak gaget2 aku seperti camera and laptop. Sejak ade DSLR nih nak kena bawak hari2 utk cari best shot hahah. Aku suke beg nih pasal comfort and banyak pad sesuai untuk peralatan komputer dan kamera. Bila pakai nampak cam beg skolah ah biar laa nampak kodi dari jadi bahan target.

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yg istimewanya beg itu pada anda.

Kenangan manis? err beg nih dah banyak berkhidmat masa aku jadi photographer event2 besor opis aku. Paling jauh aku ngan dia merantau ke kelantan masa handing over project @ kelantan. Baru beberapa tahun je aku pakai beg nih pon.. sebelum nih gi opis mana bawak beg pun haha lenggang kangkung jerk.

5. Sila TAG org yg lain :

1. Edan
3. Yatt

p/s: kalo free wat ler ye aku tau korang banyak beg,

2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

perghh kandungan beg dah macam Network engineer dah.. penuhhh!!!

Ajonz said...

2in1 maa.. kalo x bawak bende2 nih payahooo. benda2 nih perlu bila time kritikal bile semua kelam kabut nak tu laa nih laa.. hahah so standby siap2 nasib baik aku x sumbat tool box kat dalam nih.. jumper kater laa hahahh

Check This out..

There was an error in this gadget