Tuesday, August 17, 2010

D80 back in action!

Dah dua bulan aku tunggu dslr aku siap diserbis akhir nyer aku dapat sms dari nikon center kl yang D80 aku dah siap.Wohooo apa lagi wa gi pickup la kat Berjaya Times Square. Pehh kena RM251 jengget repair shutter aku ngan update firmware hmm ok laa dah lama x serbis camera tuh. Bila dah dapat aku pon apa laie tala lense tuh kat si Dzaryn hahah dulu masa abang dia lahir time tuh tak mampu lagi pakai DSLR hahah kali nih aku x lepas peluang. Huh kekok gak nak pakai since dah lama aku tinggalkan heheh. Nway just enjoy the picas!



Mai Dzarin Syazalia @ 2 weeeks!


Meor Dzulfareez @ 3 years old

hmm aku dah rase cam hampir ke arah blog si yat lak hahahahhaha :P


1 comment:

Mama Qiestina said...

huiyooooooooo marbless seh!

harus blaja ptg ni ngan ekooo..
santekkk giless n somelss gile budak tu!

Check This out..

There was an error in this gadget