Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan Al-Mubarak


Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Pehh sok dah nak posa, preparation for posa? hmm biasa ja cuma malam nih start balik laa gi terawikh sure penuh nyer surau. Emm surau mana nak berterawikh malam ni? Nak gi surau IPK Selangor tak bukak laa plak... yang ade pon surau sementara kat flat polis. Ape daa lambat tol nak beroperasi nii dah berape tahun dah nih hahah.. developer tido ka??

Nothing much to say cuzz aku pon x berape sihat masih dibawah pengaruh dadah terkawal akibat selesema yang teruk hahah nasib baik tak berjangkit kat si Dzarin. Alrite, banyak²kan amalan dan bersederhanalah di Pasar Ramadhan Al-Murtabak!

2 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

bang.. apa susah masjid tak jauh mana.. layan trus laa masjid.. boleh tahyatul masjid dgn iktikaf

Ajonz said...

memang x jauh mana pon ngan masjid cuma masjid alhamdulillah ramai turun.. so pack siket. Memandangkan mak sedara ang nih masih dalam rawatan lagi so kena cari surau yang berhampiran. Senang siket kalo ade ape2 hehe.

Check This out..

There was an error in this gadget