Monday, November 02, 2009

Clicks: Rimba Warisan

Another great event yang bebudak opis aku buat. This time around ke Rimba Warisan Kg Kemensah. Kat mana tuh hehe x jauh.. belakang Zoo Negara jer. We're having such a good time there! The main event was the BBQ. Ramai gak yang menunjuk skill memasak masing2. Alhamdulillah xde yang sakit perut hehe congrat to Chef Lias dari Bangalor yang handle BBQ siap ngan titisan peluhnya hahah. What they provide here? chelet biasa xde kipas pon, tilam, khemah and lampu. It's just very basic things for livings haha. Malas nak cite banyak just enjoy the picas!


p/s: Tak berapa nak enjoy sangat cuzz hujan. Hujan pon harung gak janji dapat away siket kepala otak yang berserabut sepanjang minggu lepas.

5 comments:

lynne said...

baby still prefer kalumpang resort..he he

Ajonz said...

kalumpang resort ade ekon.. nih xde

syen said...

siot tul.. muka aku langsung tak ada... apa ni ajonz

Ajonz said...

ade laa dol.. dalam khemah tuh bukan ko ke syen?

rinzzzzzz said...

ape lak xde syen.. tu dlm 'kelambu' tu ape huhu

Check This out..

There was an error in this gadget