Sunday, November 29, 2009

Congrats Ijan @ Rezdrake & Aida


Alhamdulillah last week anak sedara aku si Ijan @ Rezdrake yang otak gila cam aku gak dah selamat menikah dengan pasangan pilihan hatinyer Puan Aida. Err laa nih officially korang kena paggey aku pokcik @ Uncle Jon hahah. Uncle, Auntie & Dzulfareez (nih kazen korang paling kecik dalam rangking skrg laa) harap korang berbahagia sampai ke akhir hayat.. laa nih x leh dah ucapan "sampai ke anak cucu" haha nanti dah ada anak cucu tambah lak network baru. To Aida selamat datang ke keluarga gila-gila kami nih.

4 comments:

e'ein said...

cun je gambo..nnt reception kat peneng..ambik banyak lagi..sedih aden tak dpt nak g..huhu..:(

Ajonz said...

roger.. tgk arr 2 photograper beraksi hahaha

Mama Qiestina said...

bile nak kasi lighroom haaaaaa?
aku sgt jelesssssss..

Ajonz said...

dload laa hehehe.. main2 dulu ngan fs kasi master siket baru leh bagi huahah.

Check This out..

There was an error in this gadget