Tuesday, November 10, 2009

Dzulfareez Little Fwenz


3 little fish aku belikan untuk Dzulfareez last sunday. Dah lama dia mintak cume x sempat nak gi beli jerk hahah.. last sunday bawak dia gi pasar tani/carboot sale kat stadium gi rembat ikan² nih. Total cost RM22.00 jerk leh dapat complete basic aquarium laa. Now aku soh dia jaga ikan² nih. Tapi smalam seko dah mati pasal Bibik dia terlebih bagi makan hahah.. and ikan laga tuh dokbergaduh jerk haha. Balik smalam aku asingkan depa dua.. emm maybe petang nih nak gi beli lagi ikan untuk fareez tambah lagi koleksi dia.. biar dia belajar jaga ikan lak mana tau sok besar leh jadi tokey ikan ka hahah.. Pagi² bagun dah nak tengok fish dia hehe ok laa for starting.

3 comments:

:.aYesHaaHmaD.: said...

ko belikan ikan utk anak ko??reti ke dia layan ikan tuh?

Ajonz said...

yeap aku belikan untuk dia hahah dia suke fish..siket2 fish.. haha biar aku latih dia awal2 hahah

lynne said...

tapi seekor sudah mati...ikan laga tu dok patukkkk jerrr..one down!!

Check This out..

There was an error in this gadget