Sunday, November 15, 2009

Fareez's little fwenz - New friends


Kesian tengok ikan emas menduda so kitaorang gi laa cari pengganti hidupnyer hahah... sampai satu kedai ikan nih hmm x jumpa lak spesis dia... tapi yang kami jumpa ikan guppy and puyu bukan poyo haha.. so sebat laa semua tuh sepasang and sekor ikan bandaraya. Next since kedai tuh x jual waterpump kecik(ape laa kedai melayu barang basic x jual bengong tol cam ner melayu nak maju nih..)kami gi kedai akuarium kat sec 2 ala sebelah wet world jerk. Pehh selama aku dok shah alam nih laa kali pertama aku gi kedai nih. Banyak gak ikan and accessories hehe cam kedai abang lak. So, kat sini beli waterpump filter waterfall style and balang kaca hmm rega leh tahan gak kat sini disarankan laa kalo nak bela ikan. Balik umah bersihkan siket rumah baru untuk ikan2 ini. Now Dzulfareez dah ade ramai kawan2 hahah. Ko jage laa ikan nih yer fareez jgn sampai mati terlebih makan lak hahah.. hari2 fish fish fish..


2 comments:

lynne said...

beli sepasang ikan mas..seekor mati dibelasah ikan laga..one down. pastu dah tak berteman..beli plak sepasang puyu & gupi...ikan mas yg solo tu mati with gupi jantan...ni ngangah jida belikan dua pasang lagi..tak tahulah bleh survive sampai biler..ni papa jonz tak pandai setting akuarium, main tangkap muat jers

Ajonz said...

hahaha jage laa jugakkk

Check This out..

There was an error in this gadget