Saturday, November 28, 2009

Jenjalan: Travel in Bandung

Luper plak nak citer cam ner kami travel kat Bandung. Sebelum sampai Bandung kami dah buat ground arrangement dengan supir nih Pak Ayie namenyer. Sempoi jer orangnya.. very peramah and senang nak berborak. Dia nih memang asal orang Bandung so dia dah master jalan² short cut. Banyak gak tempat² yang menarik dia bawa. Cakap je nak gi mana dia leh bawak and siap ade alternative lagi dia bagi. Nih aku bagi contact no pak ayie nih. mana tau kot2 korang nak gi sana ka.
Ruswandi (Pak Ayie)
mobile:
081 821 9263
022 70525247
085 295 131 913

email: ridetrip_travel@yahoo.co.id

Dia leh aturkan semuanya siap hotel kalo x salah aku RM300 seorang min 5 orang untuk supir, kenderaan dan termasuk hotel. Waktu tugas 8 pagi - 8 malam (12 jam nih kira waktu indonesia laa) leh nego lagi kalo nak lepak sampai tengah malam layan live band kat the velly ka. Bisa diatur saja. Nak senang sms dia jek.

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget