Thursday, July 02, 2009

Lesen Terbang

Petang semalam tengah aku syok menunggu traffic light kat flyover dari precint 9 ke precint 8. Tetiba aku dengar orang dok hon kaw² dari moto sampai laa ke keter. Rupa²nya ade sebuah proton saga putih WSA5615 dengan penuh confiden masuk salah jalan hahahaha.. Dah laa cermin tinted gelap dan membuatkan pemandu² lain marah dan hon serta mengushar dengan penuh kemarahan hehe. Nasib baik tak ada polis.. kalo idak sure kena nyer.. Aku plak ape lagi capture laa this momment! To that particular driver in my words " Jangan laa pentingkan diri sendiri.. kalo salah jalan leh undur. Nih still lagi nak dok situ haha mesti lesen terbang punya orang nih" BUSTED!!

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget