Thursday, July 23, 2009

The New RM 50 note!


These are the new type of RM 50 notes. Terkejut gak this morning masa cash out kat atm. Skali keluar duit lain hahah.. Belek 2-3 kali hmm cam pernah ku lihat notes ni kat news last week. Demm this the new notes. Tapi sayang nyer notes nih digunakkan untuk bayor kutu heh. For now nak kena simpan notes lama and new notes mana tau kut² running no cantek pehh.. leh jual balik. heheh

4 comments:

Yat Ekhram said...

ankelllllllllll pejol..

nak wit neh boleyyyyyyyyyy???

Yus said...

aku dah dapat duit nih masa raya tahun lepas..gi kat bank dia bagi duit nih..smapai sekarang duit nih RM500 aku ada... nak masuk atm machine dia tak terima so simpan jer lah..sekarang dah leh guna yek...

Syen said...

nak juga..nak juga...

Ajonz said...

nak duit gi cucuk laa kat atm hahah kat gaji dah masuk

Check This out..

There was an error in this gadget