Monday, July 27, 2009

Paintball @ Mud Trekker


Sabtu lepas seramai 13 orang pejuang berani mati dari opis aku nih, telah menyerang pekan Kuang menuju ke lapangan beberapa senario di Mud Trekker. Dah lame gak laa tak pegang marker and dah lame gak pon x melasakan diri dengan aksi² seorang perajurit yang tidak heran dengan segala tembakkan pallet dari pihak musuh. Walaupun dah lama tak main... tapi bile marshall sound " game on " jerk jantug wa dah pump gile-gile seperti berada dalam situasi anjing gila yang terlepas mencari mangsa untuk digigitnya hahah.




1st game, urban field. Macam biasa laa upacara merasa kelazatan pallet² yang ditembak kena kat badan. Dengan cara ini baru hilang rasa takut. 2nd game kami main elimination, target mark , body and head haha. Kali nih baru best main.. siap tukar tempat lagi untill final game kat urban field nih main sampai abis pallet.




Next kami main kat Jungle Field. Situasi sedikit berbeza kerana bunker tak banyak dan mengharapkan pokok² je yang cukup² muat untuk menyorok dan mengelak dari terkena tembakkan musuh. Game kat sini jek 4 round hahah sampai abis pallet. Cam biasa laa upacara terakhir main sampai abis pallet and kalo dah kena tembak pon x kesah main jek haha tapi kelazatan kena tembak tuh kena laa rasa hahaha.




checkout jam kul 2.30pm pehh lame siot main... start game pon around 11 am.. tuu pon time rehat kaw² digunakan.. nak atur statergy pon x sempat hahah..At last mostly kepenatan pasal dah lama tak bersukan. Game nih pon lagi penat dari main futsal hahah. Terima kasih kepada sponsor air dan nasi lemak & karipap (sambal dem sedap.. bilis + sotong + petai) haha nasib baik ade yang tak termuntah masa main game hahah.. Cam biasa laa memasing akan tunjuk kesan² tembakkan hahah.. ade yang lebam ada yang cedera tapi apa2 hal pon janji lasak and enjoy.




No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget