Monday, July 20, 2009

Makan @ Nasi Lemak Antarabangsa TTDI Jaya


Petang smalam lepas wat booking kat BIG FOOD, lapar lak tuh so ngan wife aku singgah kat Nasi Lemak Antarabangsa selang 2-3 kedai dari BIG FOOD(check out next posting). Kedai dia atractive gak dengan design and color dia. Aku oder teh tarik ngan tahu bakar since rojak buah lak takde (ape daa.. takkan dah abis.. sedap sangat kut.. tapi rojak kat giant shah alam lagi best) and wife aku oder nasi lemak package paru, ayam goreng rempah and ice lemon tea. Emm QC hmm aku rasa sambal dia same cam kl nyer and lain hmm cam biasa. customers? leh tahan maybe pasal orang tau kot kedai nih. Tapi feel hmm to me x same cam kat kampung baru. Price hahah quite expensive maybe diorang ingat ttdi jaya same cam ttdi kut hahah sume orang2 kayers jek ape da.. but still aku suka kat kampung baru lagi sambal banyak nasi panas.. oder beratur haha pinggan plastik merah pehh kena lak suasana kampung huh baru feel. Kat sini pinggan kaca siap ade logo lagi hahaha.. nape laa diorang nak branding sampai tahap cam tuh.. wat biasa cukup feel tetap sama.. maybe diorang nak jadi RAVI kut haha bukak kat sec 15 subang best jek tapi bila dah bukak kat taipan rega mahal nak mampus. Terus lingkup hahah.

Kedai: Nasi Lemak Antarabangsa
Location: TTDI Jaya Shah Alam (atas siket dari shell ttdi ade shoplot baru)
Price: Mahal gak
Cost makan semalam: 1 set nasi lemak + paru + ayam goreng rempah + ice lemon tea = RM 9.90, 1 set teh tarik + tahu bakar = RM 3.95 (tauhu pon seketul jek potong 2) .
Recomend: x berapa nak recomend gak... tapi kalo nak try nasi lemak antarabangsa gi kat kg baru try yang original heheh.

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget