Thursday, July 02, 2009

Tribute to Admin Server


Admin server box

Hujan pagi nih mengiringi pemergian admin server aku yang telah berkhidmat 5 tahun diopis nih. Dalam jangkamasa 5 tahun tuh laa pc nih banyak menyumbangkan jasanya dari segi keselamatan pengguna² komputer lain dari segi ancaman virus. Penyakit yang dialami oleh admin server dah berada pada tahap kritkal haha kire macam koronori jantung laa. Jumaat lepas dia diserang stroke akibat TNB yang bangang main suke² dia jek tutup main power without any notice. Penyakit yang sama telah menyerang Sarah.

Ini ler Sarah

Dia pon berada dalam ICU dalam 3-4 hari gak laa tapi berjaya dibawa hidup kembali untuk menguruskan layanan² yang akan diminta oleh semua staff kat opis nih. Dalam perancangan mungkin khidmat admin server diperlukan lagi untuk melayan file² MP3 yang giat berkembang dan bertambah filenya setiap hari hahaha.


1 comment:

Syen said...

yer lah tu.. ahahahaha

Check This out..

There was an error in this gadget