Saturday, August 01, 2009

Dinner @ JM Beriani



ape nak makan malam nih ek? pk nyer pk last² terliur lak bila sebut beriani. Hmm ari tuh dah try beriani nih kat tesco shah alam tapi banyak dah abis so x berape nak feel sangat. So this time around nak kena layan bebetul. So fareez, my wife, me maid and me gi serang JM Beriani @ Tesco Shah Alam. Hmm tak berapa ramai orang tapi yang pelik got a few tables yang reserved. So ngan selamber gi tanye.. roper²nye diorang nyer gimmik hahah nak tarik perhatian haha nice strategy hahah.. so dapat tempat apa lagi order laa.. me wife order beriani ayam merah aku lak test power daging and fareez & me maid layan beriani ayam stendet. Hmm memang sedap.. daging aku sempoi lak tuh masak kurma err maybe kuzi kut haha tapi sedap arr heheh.. wife aku nyer ayam merah ok gak.. and test fareez nyer huh sedap haha. Berbaloi ngan harganya gak sepadan ngan makanannya haha..

Restoran: JM Beriani
Location: Tesco Shah Alam
Price: Reasonable
Suggestion: Recomended to try if seriously lapar.
p/s: Wanna gam kambing ka and ade lagi satu specialities do check it out on wenesday and saturday.

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget