Friday, August 07, 2009

Lunch @ Sup Tulang Bangi

12:10tgh kat opis

Yus: oii jomm cargass.. dah nak 12:15 nih..
Aku: roger.. jappp
Nusin: Jom arr bro layan sup.. supp...
Aku: Jap le aku nak siapkan proposal nih... tensen tol...
Edan: Lek arr baru 12:10. Ah jom ar.

Masa nak keluar tuh dah laa beramai² tuh lak si AhChoo lak nampak hahah senyum je laa hahah..cargas 2 kereta menuju ke kampung abu bakar baginda bangi. Cuaca tidak mengizinkan disepanjang jalan so terpaksa bawak slow dah ler kembara WNU nih tayor belakang dah botak plak tuh jalan2 area2 putrajaya nih banyak conner dan banyak kes accident hahah.. kang tak pasal2 lak aku drifting dengan kembara nih.

Ok location sup nih kat sebelah balai polis kg abu bakar baginda.. nak senang lagi dekat belakang uniten jerk. kedai nih memang top dengan sup tulang dia.. arinih je kalo x salah aku kul 1 tadi dah sold out dahhh.. pandai makcik nih masak. Senang cite sape dah layan sup nih sure dah kena mandrem ngan makcik nih hahaha.. Daging yang empuk dengan sup yang berempah serta pedas yang memboleh dan mengompemkan anda dapat selsema tapi tidak laa plak menjurus kepada simtom H1N1.

Tapi hari nih ada kejadian lawak maut yang terjadi masa dok syok layan sup. Lawak memang lawak tapi kalo lawak ini bertukar jadi tragedi payah gak hahah.. nak tau citernya leh check out url nih --> http://kedamaian-hati.blogspot.com/2009/08/pengalaman-menakutkan.html

Kepada edan, nasib baik ko selamat.. kalo ko tercekik tadi nak wat rawatan kecemasan kat ko payah lak.. mau perut ko kena sepak dulu baru leh wat keluar daging yang tersangkut tuh. Ape2 pon memang lawak.. siap leh mintak diskaun kat makcik tuh laie. hahaha..

Kedai: Sup Bawah pokok
Loc: Sebelah Balai Polis Kg Abu Bakar Baginda
Price: takde laa mahal sangat
Tips: Kena gi awal.. kalo idak kempunan laa korang..

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget