Friday, August 28, 2009

A long & Different Journey back home

My journey from office at Putrajaya to my house in Shah Alam for a past few days very interesting. Started last monday till today aku pon tak tau nak balik ikut jalan mana. Tapi yang bestnyer semua jalan untuk sampai ke rumah aku nih berbeza setiap hari. Untuk sebelah pagi jalan aku tetap sama dan tiada berubah malah tak ada jem. Sepatutnya kalo masa bekerja berubah tentu orang berpusu² pegi kerja awal rite? dtg awal leh chalo awal. Tuu yang aku pelik hahah.

Nih laluan biasa hari² aku balik rumah dari Putrajaya ke Shah Alam melalui elite highway & federal Highway.

Nih Hari Isnin nyer route

Hari Selasa.. jauh siket pasal ade pasar malam @ sec 6

Hari Rabu sekali polis tutup roundabout laa pulak kena detour jalan lain.

Hari Khamis hehe lalu SUK Selangor ahah ade sticker and hujan lak time tuh mana de guard nak dok luar.

Next hari Jumaat ermm will update the route soon! cuma hari nih kena fetch e.ein @ cyberjaya lak. Hahah need to make fast decision and kalo ade gps pon helpful gak hehe. By the way my office hours ends at 4.30pm hmm kire bebetul gerak around 4.45pm hehe tak de singgah mana pun it's just balik rumah haha paling awal aku sampai around 5.15pm tuu semalam haha paling lewat aorund 6.30pm hahah ari selasa jem tak hengat hehehe.. ape² hati musti mau sabar. kalo x sabar nanti sodok keter orang lak..hehe

2 comments:

Yus said...

pergh siap peta lagi..aku hari2 jalan sama kecuali kalau edan guide aku ikut MRR2..makcik kan pening sikit pasal jalan

Ajonz said...

masalah aku skrg yang jem jalan kat shah alam hahaha dari putrajaya aku ade 2 pilihan cuma bila sampai shah alam je jadi carca merba

Check This out..

There was an error in this gadget