Saturday, August 08, 2009

Selipar Boyaku


For a past few days wife aku dok sebok nak ajak gi ushar croc bundle. Emm since pagi nih xde hal so both of us pon gi laa ushar ala bukan jauh sangat dari umah pon. Location at sec 9 haha korang cari laa sendiri hahah cuma aku leh bagi tips kat sini kedai dia sebelah kedai lampu hahah.. kalo malam senang siket cari kedai nih pasal diorang open kat parking lot. Kasut kat sini macam2 hmm kalo yang gila croc sila laa datang.. compem korang sauk 3-4 pasang hahaha. Takyah cita laa aku je tadi mau nak sauk 2-3 pasang last nasib baik aku dapat kawal nafsu aku haha sebat laa sepasang and croc handphone holder haha. Jadi laa jaji ade cop croc heheh selama nih aku pakai asadi haha macam croc kalo dari jauh and asadi aku pon dah nak sampai tempoh tamatnya hahah lalu tempat licin sure gedebuk hahah..






But anyway price dia memang giler murah hahah aku nyer tadi pon baru RM60 jek hehe fyi nih china made ala ape kesah sangat janji branded rite hahah.. abis laa lepas nih croc aku nih pon nak kena declare dalam declaration form hahahha.. mesti diorang ingat aku guna duit rasuah untuk beli kasut2 mahal cam nih hahahha...nih ponn beli loan ngan bini aku haha tq bie hahah nanti ayang bayor balik yerk hahah.. :P

Loc: Sec 9 Shah Alam
Item: All types of croc's.. boya longkang pon ade hahah
Tips: Bawak cash.. cuzz it's COD!

2 comments:

edan rashid said...

adeh kat shah alam la pulak... tak dapek nak pegi eh... sesat aku karang...

Ajonz said...

cehh sesat konon gps kan ade hahah

Check This out..

There was an error in this gadget