Monday, August 03, 2009

Snow White Cadilac 1959



Kali nih aku nak tambah lagi satu labels untuk posting terbaru aku hahah.. Since aku nih memang minat kereta and kaki motor hahah alhamdulillah aku nih bukan kaki pompuan hahah.. so kali nih aku akan snap kenderaan yang aku jumpa agak rare or pelik yang aku leh share ngan korang.

For a start, aku bawa korang ke zaman p.ramlee where most of the rides besar lebar and panjang. Found this car masa balik dari kl tadi. Very stylo mylo fella yang drive. Since it's sunday well aku x kesah laa kalo dia nak bawak slow. And for me aku kena berhati2 mengekori belakang kenderaan nih since keter nih ketegori klasik kalo sodok mampus! mana aku nak cari parts? haha kedai potong pon xde jual maa..Aku siap leh bayangkan kalo bawak keter nih gi opis ahaha sure aku kena parking kat petronas hahah.. panjang lebar and besar giler! memang aku respect laa kat orang yang leh wat side parking keter2 cam nih hahaha..

keter nih lagi panjang dari estima sebelahnyer tau.. 7 orang leh muat lam keter cadilac tuh. Spoiler nih kalah evo ngan impreza hahahah..

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget