Thursday, June 04, 2009

Aku, Gambar Site dan Frame

Ni antara projek terbaru aku kat opis hahah.. frame nih dah ade dekat 2 bulan dan aku ditugaskan untuk menguruskan frame ini. 2 bulan sebelum nih kosong jek.. xde bende langsung.. cam biasa laa nak cari ilham amik masa gak kan plus aku sebok ngan tugas² lain. Dengan penuh rasa kesenian aku pon mengisi ruang² kosong dalam frame ini dengan informasi yang sangat berguna.

Alhamdulillah ramai gak yang tengok.. mungkin pada mereka frame ni dapat membantu meningkatkan lagi produktiviti serta daya saing sesama department di opis ini.

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget