Tuesday, June 16, 2009

Items To Let Go


Item: Timberland Loafers Size: 8
Price: RM 120 nego


Item: Line 7 Soccer Boot Size: 8
Price: RM 35
update! : item SOLD!


Item: Waja Rear Visor
Price: RM 35


Item: Toilet Top Push Button Flush Valve [DIY item]
Price: RM35

ade 2-3 barang dah ade orang call. Kalo berminat leh ler call or sms me.Location Putrajaya & Shah Alam (siang kat putrajaya malam kat Shah Alam). COD term!

5 comments:

:::sHa::: said...

aik? Waja rear visor je jual..Waja nyer skali ko takmo jual ke??? apa kes..

Ajonz said...

hahah kalo aku pakai bende nih naik horsepower keter aku.. so aku cabut pakai bm 3 series nyer lawa siket hahah

Riezal said...

tu dia dah macam ropewalk dah.. tolak skali laa dgn SLR tu.. murah2 dah laa anak sedara nak beli

:::sHa::: said...

oit..ko jgn jual SLR ko..macamana nanti ko nak amik gambar2 camera queen, mcm aku am & aween..ishh..

Ajonz said...

Ijan: slr mana leh jual hahaha..

Sha: tapi pasal ko naik tembam siket tuu yang aku nak amik gambo pun.. biar aku edit gambo ko sebelum dan selepas hahah

Check This out..

There was an error in this gadget