Thursday, June 11, 2009

Living Quarters Sale


Malam smalam wife aku punyer laa seronok citer pasal Living Quarters Sale. Dah dia gi shopping ngan mak mertua dia kaw² lak tuh mak aku shopping haha maklum laa barang murah. Tak kisah laa barang tu outdated ke ape ke janji ade gak beli barang branded. So ari nih aku kena balik awal siket pasal dia nak gi shopping maklum laa aku nih Menteri Kewangan. Arived at the vanue Stadium Malawati Shah Alam around 6.30pm.
Hmm ramai gak orang mostly women laa macam nak gile membeli belah. Pilih tuh laa pilih nih laa. Overall rega pon menarik. Banyak barang² kelengkapan rumah dari branded item sampai ke cap ayam item. Dalam pada tuh ade gak "happy hours" price reduce giler haha. Memang ramai laa yang sebat cam cekodok goreng lakunya. Anyway tujuan aku smalam pon pasal nak beli hadiah kawen wat member and wat sedara mara yang nak kawen haha.
Prepare hadiah awal² kalo idak sebelum nih aku main style "guna semula" haha hadiah mana² yang aku dapat dulu time kawen aku bungkus balik bagi kat pengantin² yang lain heheheh.. Do check out the sale memang berbaloi.

2 comments:

Riezal said...

lepaih ni aku dah tau dah laa mana mai hadiah tu nanti haha :)

Ajonz said...

ang ngan namin nya special siket. Aku x beli kat sini. Had aku beli nih ang dah leh agak dah sapa punya hahahahaha.. pie laa ushar sabtu ahad nih kot2 leh beli kelengkapan umah awai2 ka hahah.

Check This out..

There was an error in this gadget