Tuesday, June 16, 2009

Dzulfareez 2nd Birthday



Happy 2nd Birthday to my kiddo Meor Dzulfareez (16th June). Petang tadi balik awal siket nak sambut besday si fareez nih. Petang tuh tokwan dia belikan kek nak sambut besday cucu dia nih. Around 7 pm lepas fareez mandi sume, bring up the cake then put up 2 batang lilin then nanyi siket lagu besday and soh fareez tiup. Before that opah and tokwan dah ajar dia cam ner nak tiup lilin haha. Agak lame gak laa dia nak tiup lilin tuh but alhamdulillah berjaya gak haha. Lepas melantak sume kek tuh, lepas maghrib, aku pon bawak my wife, birthday boy and bibik gi subang parade dinner kat sana.
In the same time aku pon nak ushar transformers nyer barang haha and belikan hadiah for fareez. Pilih punya pilih, selepas mommy dia cadang soh beli tricycle rega pon cam nak terkeluar bijik mata RM350++ tuuuu nak pakai lak x dan 1-2 hahah.. so aku decide belikan dia thomas siap ngan track skali haha.. barang product tommy well ok siket.. baling pon x pecah cuzz previously pernah beli barangan tommy ni. Ape pun aku bingit gak transformers yang hot item sume abis ahahah.

4 comments:

edan rashid said...

aku sarankan ko beli topi strom trooper tu... hahahah

Riezal said...

kesian.. awat hang tak boh gambaq bibik skali.. hang suh bibik tu pakai topeng storm tropper :)

Riezal said...

Neway.. Selamat Hari Lahir tu Paess.. semoga di panjangkan umur senantiasa dimurahkan rezeki disihatkan tubuh badan.. insyallah

Ajonz said...

ijan: kalo aku boh gambaq bibik kut hang x tahan laa hahahha matap woo!

Edan: tunggu darth vader laa.. nasib baik x kena sound ngan pekerja kat toy r us hahah selamber aku sarungkan topeng storm trooper

Check This out..

There was an error in this gadget