Thursday, June 11, 2009

Jonker Walk


Lepas gi shopping we decide to have dinner kat sec 9. Restoren Jonker Walk hmm masakkan nyonya + stimbot. Sampai time tuh x ramai orang haha pegi time lepas maghrib hahah :P.
Tengok menu hmm leh tahan.. aku order kueytiow goreng, chicken wings & air kopi muor. Wife aku lak oder nasi goreng cine & teh ais. Sementara tunggu makanan depa bagi makan keropok hmm at lease leh lapik pewot. Dlm 15 min cam tuh makanan pon sampai. Ape lagi bace doa makan dan terus melantak.
Emm Kueytiow aku just nice semua rasa ade..suap sekali rasa panas haha next pedas siket next compem laa sedap. Peh tuh aku test wife aku nyer nasi goreng hmm just nice and meet the requirement mulut aku. Nasi goreng wife aku nih ade sambal belacan pehhh kena ngan nasik sedap gak. Next aku test chicken wings hmm sedap gak. Menyelerakan. Tang rega tuh hmm smalam meal aku wife aku ngan additional sebungkus mee hoon sup cost around RM29.00 jek hmm well ok laa bagi aku. Makanan dia pon banyak x ciput pon. Penat gak nak abiskan.

Restoren: Jonker Walk
Location: Sec 9 Shah Alam (Belakang Concorde Shah Alam)
Price Range: per meal around RM8-10
Special Item: Kari kepala ikan, StimBot & others nyonya food.

2 comments:

Yus said...

Adeh..ada ker sesi doa makan kalau makanan dah selonggok depan mata.. hehehe

Ajonz said...

kena laa doa kalo idak duit hangus setan je kenyang hahahahah

Check This out..

There was an error in this gadget