Friday, June 05, 2009

Lesen aku dah renew!

Petang smalam sambil² tengok calender bulan jun nih tetibe aku nampak satu note yang tertulis "Lesen Mampus" hahah baru aku teringat lesen aku due blan nih. Sebelum aku terlupa me"renew"kan lesen aku, aku pon plan nak amik cuti laa nak gi jpj renew lesen. Pk² balik ah malas nyer nak gi sane.. minyak lagi parking lagi nak tunggu lagi so aku pon decide nak renew guna myeg.
Sebelum nih aku pernah guna khidmat myeg untuk renew insurance & roadtax keter aku emm tahun lepas.. ari nih apply sok tgh hari dah ade orang dari myeg datang anto insurance and the next day ade plak mai antaq roadtax. Peh kejap giler. So smalam aku try lagi guna myeg. Renew untuk 2 tahun bayar pakai credit card then settle. Ari ni lam kul 5 petang tadi mai orang dari my eg antaq aku nyer driving lesen yang dah di"renew"kan.

Walauwei.. cepat gile.. myeg pon amik charge RM5 jek.. cube pk kalo nak gi jpj ngan minyak + parking + masa huhu buang kaw2 kire RM5 tuh berbaloi laa.
So pada sape yang blom renew or nak renew roadtax heh gune laa khidmat nih. Layarilah www.myeg.com.my



6 comments:

Riezal said...

pergh bijak bijak.. cepat gak dia proses boleh cuba ni..apa kata hang renew untuk aku.. nanti hang bayar ok..:)

Ajonz said...

memang cepat.. oo renew kat ang ka.. hahah ang naik beskal mana pakai lesen memandu hahahahah.. wat pa nak renew kat ang hahah

owh lupa: toksu tanya pak ang pa cita? ok dah ka? kalo ada apa2 roger mai na..

:::sHa::: said...

eleh..ko ingat ko sorang je renew kat myEG???:P

Ajonz said...

ye laa aku tau laa ebo ko renew ngan myeg hahahah. bile mau tt nih leh aku test drive ebolosyen ko tuh hehehe.

soBEH said...

aikk promote myeg nampak..ada share ka..haha

Ajonz said...

xdak share beh.. cuma nak kasi info je haha. tau laa ang pon pakai

Check This out..

There was an error in this gadget