Saturday, June 06, 2009

Hepi Besday Bae

Petang tadi aku dapat sms:

Beh: Mlm ni ada TTS dak? esok besday bae... aku ingat mlm ni tpt kul 12 aku nk baling telor..p/s:tlg jgn sms msg ni kt bae

Aku: Roger dat . Aku on jek.

Crocx: Mlm cam biasa.. DE kul 9.30 keatas

Wah ade acara menarik nih.. dah lama aku x tgk orang sambut besday kena baling telor. Dulu time kat skolah xyah citer aku pon kena gak hahah.. tapi stendet paten laa.. lepas sorang rasmi baling telor peh tuh nyanyi besday peh tuh kena telor yang lain bertubi² dan akhirnya disirami dengan tepung. Satu pakej yang cukup menarik! hahahahha... Tapi malam nih hmm memang menarik.

Sampai kat DE13 memasing cam biasa laa bersembang pasal masalah negara dari bumbung stadium runtuh, superbike, exzora sampai ke masalah rumah tangga (nak upgrade bini no 2) hahahah... Tepat jam 12 tgh malam tadi.. aku dah stanby camera henpon aku and yang lain buat² cam sebok bersembang. Beh(sepupu kepada Bae) bangun kekonon nak gi mana ntah..dengan berbekalkan telur sebijik terus dia menempek telur diatas kepala hotak si Bae. Style menempek same ngan cara penjual otai beger menggoreng telur diatas pan yang panas.


Bae agak terkejut hahah.. maklum laa dah lama x kena tetapi sebelum tuh dia belagak besday dia sama ngan agong ah amik ko Bae hahahah.. Lepas dah nyanyi ade lak geng meja sebelah pon bagitau ade member dia gak sambut besday ari yang sama tapi... depa lagi teruk.. 3 papan telur @ 90 biji telur dilempar terus ke member dia haha abis basah kuyup member dia hahahah. Nway Hepi Besday Bae. Bae(Geng paling muda dalam 13 Ghost nih)


Sambugan.. cerita dari Beh, feedback yang hantar melalui emailnyer lepas membaca blog aku nih:

Ni aku nak hebohkan perbualan antara aku ngan rem 'the youtube'..

Beh (2.20 pm): Mlm ni ada TTS dak? esok besday bae... aku ingat mlm ni tpt kul 12 aku nk baling telor..p/s:tlg jgn sms msg ni kt bae.
Rem (2.23 pm): Cntik2..sorang bwak satu tlor..Haha walaupn dh ada dua, wat spare..tkut nk wat xdak tlor..Huhu
Beh (2.30 pm): Sapa tk buat tarak telor
Rem (2.35 pm): Haha..kasi roger la..tp bae nk p men futsal lpas lpak, aku kna tlg geng2 futsal.. Haha..

Aik Rem nie hampeh btoi..td punya bersemangat gelak ngan nak tlg aku..last2 ckp bae geng futsal dia plak dah..ok takper..aku nak tunggu mlm tu rem nak bwk ke tak..first time aku tgk rem sampai jer muka mcm serius skit berbanding mlm TTS yg lepas..dlm kepala otak aku dok pikir jgn rem bocor rahsia kat bae dah la (sbb aku rasa dia bleh berpaling tadah bila2 masa..hahaha) ...
Tapi yg penting semalam aku dah berjaya..berjaya meng'egg banjo'kan atas kepala Ba'e (first time beb). Aku sbg sepupu kesayangan bae, aku tak kena marah plak tu (tatau la plak kalo pasni dia tuju santau angin)..nie satu lagi yg mengelikan hati aku..
Ajon: Pasnie kita baling telur tembakul plak !!
Terpingga2 bdk2..giler apa ajon nie..mana nak cari telur tembakul..kang mau kena telan batu belah batu bertangkup.. naya jer...hahahaha. .tau la ajon nickname hang pekanzz...haha...bkn telur tembakul la bro..telur tembelang / kemuruk ..hahahah
HAPPY BIRTHDAY BA'E
p/s: Beh ko ade ciri2 bloggers daa ape laie bukak le satu.

2 comments:

soBEH said...

Hhaha..aku dah ada blog lama dah..tp tak penah langsung memblog..just register jer..hahaha

www.sol3noid.blogspot.com

Ajonz said...

hahaha.. janji ade.. mana tau kot2 nak citer pasal sepupu ang ka kat sini haha. Ka aku nak ajaq dia wat blog... haa mesti dia wat blog pasai awek dia moto dia dan sepupu dia hahah

Check This out..

There was an error in this gadget