Friday, May 15, 2009

Basikal Lama

Ni antara basikal koleksi Fahme Burger Al Banjari Teluk Anson @ sepupu belah wife aku. Dia nih memang suke collect bende² lama bak kata runner kedai potong "bara rare". Berape banyak koleksi tuh maybe lam 5-6 unit ada yang dah jual and kena booked. Bab harga x yah cite laa memang lumayan.. ade yang cecak RM2K beb.. seorang saudara dari johor telah membeli nyer cuma x sempat nak amik lagi. Banyak barang² koleksi dia nanti aku update utk korang.. esp moto yang dia tgh projek skrg and van nissan vanatte tuh dia nak projek main drift.



Basikal putih tuh model aku pun x sure. Menurut Fahme, ia Japan spec dan Edisi Wimbeldon ( Badminton ). Kondisi masih cun barang pun masih cantik dan berfungsi ngan cemerlang! Aku dah test basikal nih.. best, ringan, laju cuma nak layan corner je x berani pasal compem sangkut handle kat perut hahaha.. 




Haa yang nih plak.. nak kata basikal badut pon bleh gak laa..Kalau nak diikutkan fungsi basikal nih untuk paperboy anto surat khabor dari rumah ke rumah.. nak bawak payah gak.. perlu ada konfiden baru leh bawak.. nak kontrol pon payah. si Fahme gune basikal nih buat letak kon untuk drifter main kat track.. org x tgk keter tapi tgk beskal dia nih hahah.. nih dia x mo jual hahah..
p/s: ah kalo korang terrer translate ayat kat cermin blakang van tuh arr heheh.

chaloz!

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget