Wednesday, May 20, 2009

Energy For Today = 50%

Pagi nih rase penat laa plak.. too much happenings smalam.. Dari pagi dok suport pc,  buat papers and standby @ a few meetings. Paling penat meeting petang semalam journey start 3.30pm sampai 10.30 pm hahah.. dari parlimen ke bank rakyat hq. Sanggap x yah citer laa. Lepak ngan geng² driver melepak depan bank sambil layan awek yang datang buat urusan kat mesin atm hahah.. 
Pas pelawat ke parlimen.. kena amik kat postguard 


Perbarisan ape ntah smalam sambut raja Qatar.

ni kat tingkat 20 BRHQ


sunset view from level20 BRHQ

Now searching for how to boost up energy. No 1 dalam list fast sleep.. when? now? hahah tunggu dan lihat hahaha. 

3 comments:

Riezal said...

lawa view last tu macam Transformer nyer wallpaper pun ada

Ajonz said...

nasib baik ade view menarik kalo x mengadap kerusi meja sanggap gak.

:::sHa::: said...

hoi..nak tido pun tunggu dan lihat jugak ker?

Check This out..

There was an error in this gadget