Saturday, May 23, 2009

Dinner For The Day - Manhattan's Fish Market

Lepas gi membeli belah grocery @ carefour subang, maklum laa gaji pun dah masuk ape lagi wife aku dengan suke hatinyer mengepau hubby dia. Tetibe lak dia cite nak makan sea food laa ikan laa ape ntah.. tanye punye tanye apesal tetiba nak makan kat Manhattan... last2 terkeluar gak ayat.." ala arituh ade tgk kat redmummy (www.redmummy.com) dia ade gi makan kat sane so nak try laa.. Giler btul asyik2 redmummy jek.. apesal x org lain hahahah.. so since restoren tuh ade kat subang parade.. so both of us proceed ke situ.


Sampai sane order Sea Food Platter for 2 hmm kire sea food package laa.. ikan+udang+sotong+oyster+ frise and garlic rice. Masa dia anto course tuh pehh siap dia bakor udang tuh ngan "penunu bunsen" pehh hangit gak laa udang tuh heheh...



lame gak laa nak menyettle makanan tuh.. settle je mintak bil heheh total RM67.50 pehhh kire orite laa tuh nak makan cam tuh.. tapi pk2 balik mengketedarah kat bangan lalang x yah cite rlaa. Ade gak plan ngan bebudak opis nak gi layan bangan lalang lepas keje hahah.

Overall comment: sedap and harga berpatutan. Harap ade lagi company buat bende yang sama hopefully buatan malaysia.. nih asyik2 makan makanan siam je boring arr kalo wat cam nih pehh sure laku nyer..

No comments:

Check This out..

There was an error in this gadget